Lijst Santokhi enige ingediend voor bestuursverkiezingen VHP

Vandaag zaterdag 18 juni, is in de Olifant onder grote belangstelling van hoofdbestuursleden en kandidaat-hoofdbestuursleden de definitieve lijst voor de verkiezing van het hoofdbestuur op‎ 3 juli a.s ingediend bij de verkiezingscommissie van de VHP, onder voorzitterschap van de heer Ajay Moensi.
De verkiezingscommissie had tot 14.00 uur de tijd om eventueel andere lijsten in ontvangst te nemen alvorens ertoe over te gaan deze lijsten te controleren conform de Statuten en het Huishoudelijkreglement van de VHP.
Aangezien er geen andere lijsten zijn binnengekomen is de lijst onder aanvoering van de huidige voorzitter Chan Santokhi gecontroleerd en door de verkiezingscommissie juist bevonden.
Uit de lijst blijkt dat er sprake is van een representatie als resultaat uit de hearings die de voorzitter 4 maanden geleden is gestart waarbij hij ruim 100 personen uit de partij om hun mening heeft gevraagd.
De objectieve resultaten uit de hearings heeft hij in een matrix vastgelegd en gepresenteerd aan personen die hij heeft gehoord om te toetsen of men zich erin kon herkennen.
Het uiteindelijk resultaat is dat er ‎2 vrouwen als ondervoorzitter uit de bus zijn gekomen en in totaal 4 vrouwen lid zijn van het hoofdbestuur, jongeren(4), Niet- Hindostanen(4), veldwerkers, wetenschappers, ondernemers, landbouwers op de lijst voorkomen. Voorts is er rekening gehouden met alle religiën, distrikts en stadsmensen.
De roep om vernieuwing was groot dus is het hoofdbestuur en alle andere 15 organen van de partij met meer dan 60% vernieuwd, waarvan in een later stadium verslag zal worden gedaan aan de gemeenschap.
Deze ingediende lijst verschilt op 2 plaatsen met de eerder in de media circulerende lijst en ziet er nu definitief als volgt uit:
Santokhi Chandrikapersad voorzitter
Oehlers Glen P ondervoorzitter
Rathipal Mahinderpersad ondervoorzitter
Sardjoe Maaltie ondervoorzitter
Gajadien Asiskumar ondervoorzitter
Joella Urmila ondervoorzitter
Kandhai Ganeshkoemar Secretaris
Badjalala Sarwankoemar Penningmeester
Avianko Henk I Lid
Nurmohamed Riad Lid
Dijksteel Harty Stanley Lid
Isrie Ravish Lid
Pherai Shaubaagjewatie Lid
Orie Henry R Lid
Bhageloe Soerendre Lid
Jogi Mahinderpersad Lid
Kalloe Jitendra Lid
Leeflang Murwin J Lid
Ramdien Harriet S Lid
Sardjoe Ritesh Lid
Thakoer Vidjaiprekash k Lid
Boedhoe Shiraz M Lid
Soekhai Adhir D Lid
Henar Patrick A Lid
Soenderpersad Lall M Lid

error: Kopiëren mag niet!