Bestuurder olietanker overvallen op terugweg van Patamacca

Drie gewapende en gemaskerde criminelen hebben woensdagavond rond 23.00 uur een overval gepleegd op de weg naar Patamacca. De criminelen hebben een olietanker overvallen, die op de terugweg was naar Paramaribo. Bij een van de bruggen op weg naar Patamacca werd de weg geblokkeerd. Bij die gelegenheid hielden de rovers de bestuurder van de olietanker onder schot. De rovers waren gewapend met respectievelijk een jachtgeweer, een vuistvuurwapen en de derde met een houwer. Omdat het naar zijn mening te lang duurde, bracht de dader gewapend met het jachtgeweer de bestuurder een slag toe met de kolf van het geweer. De andere dader kapte de bestuurder met zijn houwer aan zijn linkeronderarm. De rovers zochten naar geld. Het drietal stapte toen in de olietanker en reed samen met de bestuurder richting Paramaribo. Ter hoogte van de rotonde kon de bestuurder de weg niet verder afleggen vanwege bloedverlies. Nadat hij dit kenbaar maakte, stapten de rovers uit en vluchtten het bos in met medeneming van SRD 12.000 en USD 2000. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze berovingszaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!