‎In totaal zes VHP-kandidatenlijsten opgehaald

Vanuit het secretariaat van de VHP zijn er in totaal zes kandidatenlijsten opgehaald. Of alle zes ingediend zullen worden, dit wordt betwijfeld door ondervoorzitter Mahinder Rathipal. In gesprek met Dagblad Suriname gaf hij mee dat bepaalde lijsten gewoon voor de vorm zijn opgehaald. Dat de indiening van een tweede lijst pas op laatste de dag van de kandidaatstelling plaatsvindt, kan hij niet voorzien. ‘De democratie leeft binnen de partij. Dan zijn er meer keuzemogelijkheden’, lacht Rathipal.
Tot nog toe is slechts één lijst gepresenteerd. Voorzitter Chandrikapersad Santokhi komt wederom terug als kandidaat-voorzitter op deze lijst. De vijf kandidaat-ondervoorzitters ‎op de lijst Santokhi zijn: Mahinder Rathipal, Urmila Joella, Asiskumar Gajadien, Glenn Oehlers en Maaltie Sardjoe. Kandidaat-secretaris is Ganeshkoemar Kandhai, terwijl Sarwan Badjlala de kandidaat-penningmeester is. De overige leden zijn Stanley Dijksteel, Jiten Kalloe, Shiraaz Boedhoe, Dhiradj Soekhai, Henry Ori, Murvin Leeflang, Madhoerie Alibux, Bhagwan Gangaram Panday, Mahinder Jogi, Harriet Ramdien, Mahinderpersad Sunderpersadlal, Ritesh Sardjoe, Henk Aviankoi en Rewish Isrie.

Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!