Mangolaan totaal onbegaanbaar

De Mangolaan verkeert al jaren in een heel slechte staat. Bewoners van de buurt konden zich het vorig jaar de slechte staat van deze weg gewoon niet voorstellen. Op dit moment verslechtert de situatie met de dag en het is bijna niet meer om erover te kunnen rijden. De situatie waarin de straat verkeert, is gewoon erbarmelijk.
Bewoners hebben vaker hun beklag gedaan bij het ministerie van Openbare Werken (OW). Aan hen werd steeds beloofd dat er werk van gemaakt zou worden.
Het ministerie van Openbare Werken heeft deze toezegging ook bevestigd. Er is een nieuw financieel voorstel gedaan. Er is dus goede hoop dat dit probleem volgens de voorlichtingsafdeling heel spoedig verholpen zal worden. Indien het voorstel wordt goedgekeurd, kan de aannemer normaal aanvangen met de werkzaamheden. Dus nog even geduldwant het voorstel is al in behandeling.
Men zag een tijd geleden werkelijk mensen op en af gaan, waaronder Chinezen, die bezig waren met de opmetingen. De mensen vertrokken en kwamen niet terug. Op 14 november 2014 was er een wijkvergadering aan de Mangolaan waar de gewezen minister van OW, Rabin Parmessar, nu directeur van EBS, plechtig beloofde de weg te zullen maken. Hij was zo zeker van zijn zaak dat hij zelfs meegaf aan het publiek direct de volgende week al te zullen beginnen. Het startsein waarop men wachtte is nooit gegeven. Naar verluidt was het aannemingsbedrijf NV Caremco belast met de werkzaamheden. We zijn nu al bijna twee jaren verder. En de huidige minister van OW, de heer Wolf, kan tot de dag van vandaag niet aangeven welke aannemer met het herstel van de weg belast zal worden. Zielig voor de bewoners die dagelijks met hun voertuigen over de weg moeten kruipen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!