Woning alleenstaande man afgebrand

Een hoogbouw woning op de hoek van de Hernhutter- en de Slagenhoutstraat is donderdagavond geheel afgebrand. Het betreft een woning van de 57-jarige V. Hij woonde alleen in het pand. De woning was niet aangesloten op het elektriciteitsnet van EBS en was ook niet tegen brand verzekerd. Ten tijde van de brand was de eigenaar thuis bij zijn buurman Roy. Aan Dagblad Suriname vertelde Roy dat terwijl hij en zijn buurman zaten te praten, zijn buurman plotseling rookontwikkeling zag. “Hij rende naar zijn woning en ik ging hem achterna. Tot ons verbazing zagen wij het plafond van de bovenverdieping reeds vlammen had gevat. Ik wilde nog samen met mijn buurman in de woning gaan, maar gezien de vlammen besloot mijn buurman om buiten te blijven en de instanties te bellen om erger te voorkomen. Mijn buurman heeft alleen zijn kleding die hij op dat moment aan had en een rijwiel van hem kunnen redden. Het is heel snel gebeurd.” Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De oorzaak is vooralsnog niet bekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!