Rashied Doekhie: “Een pagla koeta steelt geen computers van OW”

“Meneer Gajadien noemt een ieder boef, bandiet en corrupteling. Maar laat hij het volk vertellen hoe hij zijn huis heeft gebouwd. Laat hij vertellen wat hij gedaan heeft met die arme vuilophalers op Openbare Werken. Een ‘pagla koeta’ steelt geen computers van OW, hij steelt geen D-max pick-up van OW en bewaart het achter zijn huis, zonder een gecamoufleerd dekzeil”, zegt NDP-parlementariër Rashied Doekhie aan Dagblad Suriname. Tijdens de afgelopen massameeting van de VHP in Nickerie hebben VHP-parlementariër Asiskumar Gajadien en partijgenoten flink uitgehaald richting Doekhie. Volgens Gajadien is het Nickeriaanse volk bij de afgelopen verkiezingen flink misleid. “Door de massamedia en een ‘pagla koeta’ (red….Rashied Doekhie)”, die flink gelogen hebben. Er is zoveel beloofd aan Nickerianen, maar niets is gerealiseerd. Het geld is gewoon opgesoupeerd door de machthebbers”, zei Gajadien tijdens de massameeting. “Had ik de mensen in 2010 ook misleid? Misschien heb ik de mensen in 2015 misleid met de bouw van nieuwe scholen, water gebracht, huizen gebouwd en door wegen aan te leggen. Als dat misleiden is, zijn deze uitspraken van deze grappenmakers een aanslag op de intelligentie van het Surinaamse volk. Tenminste heeft die ‘pagla koeta’ meer stemmen dan hem gehaald”, aldus Doekhie.
“Mensen moeten niet klagen”
Doekhie onderkent dat de huidige situatie ervoor heeft gezorgd dat mensen minder waarde hebben aan hun SRD’s. Echter vindt hij ook dat het volk terug moet kijken naar de periode van het Nieuw Front, waar zij niets uit de miljoenen verdragsmiddelen kreeg. “De waarde van dat geld was nihil, omdat zij niets eruit kregen. Meneer Santokhi en zijn kornuiten hebben dit volk niet eens een koper cent gegeven. Hoeveel waarde heeft die koper cent nu die je toen niet had”, stelt de politicus aan het volk. De parlementariër vindt dat 60-plussers nu tenminste iets hebben aan die SRD 525 en niet onnodig moeten klagen. “Tenminste kunnen zij daarmee nog kopen en eten”, aldus Doekhie.
FR

error: Kopiëren mag niet!