Monetaire autoriteiten en IMF informeren samenleving over tweejarig programma

Het Internationaal Monetair Fonds reist aanstaande week naar Suriname om samen met de lokale monetaire autoriteiten (het Ministerie van Financiën en de Centrale Bank van Suriname) de samenleving nader te informeren over de overeenkomst die gesloten is.
Gedurende dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni worden er bijeenkomsten georganiseerd om diverse groepen te informeren. Er zal onder andere gesproken worden met het voltallig parlement, de Sociaal Economische Raad, studenten, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, vakbonden en belangenorganisaties.
Via de genodigde pers zal op dinsdag 7 juni allereerst de samenleving breedvoerig worden geïnformeerd middels een informatiesessie en aansluitende persconferentie.
Voorlichting Financiën

error: Kopiëren mag niet!