Vrienden van Kwatta geven donatie aan brandslachtoffer Loorstraat

sociaal-culturele vereniging Vrienden van Kwatta.1“Wij zijn ertoe bewogen om deze slachtoffers financieel te ondersteunen, zoals een donatie van SRD 1500 aan de getroffenen van de woningbrand van enkele maanden geleden aan de Harianaweg 85 te Nickerie en de donatie van US$ 600 aan de nabestaanden van de woningbrand te Esperanceweg, waarbij de eigenaar kwam te overlijden. Het laatste geval betreft de woningbrand aan de Loorstraat, waarbij twee jonge kinderen zijn omgekomen door de brand”, zegt de sociaal-culturele vereniging Vrienden van Kwatta. Aan de vader R. Parbhoe werd op 19 mei een donatie van US$ 800 geschonken ten behoeve van de aanschaf van noodzakelijke levensbehoeften.
De sociaal-culturele vereniging Vrienden van Kwatta stelt zich ten doel om minderbedeelden te ondersteunen. In dit kader is er in de afgelopen periode een aantal projecten aangevoerd. Een van deze projecten heeft betrekking op het fenomeen woningbranden, waarmee de samenleving de laatste tijd veelvuldig wordt geconfronteerd en waarbij er zelfs levens te betreuren zijn.

error: Kopiëren mag niet!