23-jarige overleden na val met bromfiets

De 23-jarige bromfietser Suraj J. heeft op donderdag 24 maart rond 04.00 uur het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis. Hij was woensdagmiddag rond 16.20 uur betrokken bij een ernstig verkeersongeval aan de Noordpolderdam. Suraj is daarbij zwaargewond geraakt. Hij kwam met zijn bromfiets te vallen op het wegdek. Volgens verklaring van medeweggebruikers heeft hij roekeloos gereden en op een bepaald moment is hij komen te vallen. De bromfiets, maar ook bromfietsonderdelen en een helm, lagen op ruime afstand van het slachtoffer op de weg. Toen de politie ter plekke arriveerde was de bromfietser niet aanspreekbaar. Suraj werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie van Leiding 9a de melding dat de bromfietser het leven heeft gelaten. Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 14.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!