Consensuslijst voor hoofd- en congresbestuur NPS

Bij de sluiting van de kandidaatstelling van gegadigden voor een functie in het hoofd- en het congresbestuur van de NPS op zaterdag om 15.00 uur bleek (geheel volgens de verwachting) slechts één lijst onder aanvoering van kandidaat voorzitter Gregory Rusland te zijn ingediend. Dat houdt in dat Rusland en de zijnen zo goed als zeker na 22 mei het bestuur zullen uitmaken. Voorzitter Romeo van Russel heeft aangegeven dat binnen afzienbare tijd de verkiezingscommissie zal worden ingesteld die de kandidatenlijst zal beoordelen op haar geldigheid. Daarna kan tijdens een vergadering van het Congres van de Nationale Partij Suriname worden bevestigd, dat het nieuw leiderschap ten volle wordt ondersteund. Van Russel: “De leden van de verkiezingscommissie zijn reeds geïdentificeerd”.

error: Kopiëren mag niet!