Autobestuurder 12de verkeersdode

De 40-jarige autobestuurder, Otmar Joewarame is als de twaalfde verkeersdode genoteerd. Deze bestuurder reed samen met drie volwassenen en vier kinderen zaterdagavond over de Kennedyweg ter hoogte van kilometer 37.5. Omstreeks 23.35 uur kreeg de politie van Rijsdijk het bericht van dit verkeersongeval binnen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder met een hoge snelheid moet hebben gereden. Hij kwam van Zanderij en ging richting Lelydorp. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur. Als gevolg daarvan sloeg de pick-up over de kop en belandde in een goot langs de weg. Volgens de politie overleed de bestuurder ter plaatse. De inzittenden onder wie vier kinderen werden per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het onderzoek in deze zaak duurt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!