Adoptie-ouders laten kind hele ui opeten als strafmaatregel

De 46-jarige de adoptie ouders R. beide 46 om 28 jaar zijn op donderdag 10 maart door de politie van Nickerie aangehouden voor mishandeling van hun adoptie kind. Na verkregen informatie is de politie een onderzoek gestart naar de leefsituatie van de elf jarige Nizaar die geadopteerd is door het echtpaar. De politie ontdekte dat de jongen striemen op de bil en andere plekken aan het lichaam heeft opgelopen. Nizaar verklaarde met een ketting te zijn geslagen door zijn adoptie ouders. Bij elke onvoldoende die hij bij een repetitie heeft behaald moet hij een hele ui eten als strafmaatregel. De politie heeft na deze informatie te hebben uitgewerkt het echtpaar aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het in verzekering gesteld. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!