Verstopte afvoer baart bewoners Anakistraat zorgen

Verstopte afvoer baart bewoners Anakistraat zorgen1
Verstopte afvoer baart bewoners Anakistraat zorgen2“Het volk en de regering moeten dit zelf zien. Ik ben hier op vakantie en wij maken een gedeelte van de sloot voor de woning waar wij verblijven schoon”, zegt een gebelgde bewoner van de Anakistraat, een zijstraat van de Gongrijpstraat. De afvoer van de sloot is verstopt met zand en ziet er in ieder geval niet onderhouden uit. De aangevers zijn niet in staat de hele sloot zelf op te halen, vandaar zij aandacht vragen van de overheid om hier iets aan te doen.
Bij het ministerie van Openbare Werken (OW) echter zijn er hieromtrent volgens de verkregen informatie geen klachten ingediend. Volgens een informant komt het vaker voor dat mensen eerder geneigd zijn richting de media te stappen om hun klachten te deponeren, dan zelf richting OW te gaan. OW is de autoriteit waar er melding moet worden gemaakt van zulke gevallen. Het jammerlijke ervan is dat burgers zich vaak niet geholpen voelen als zij zich bij de autoriteit aanmelden. Dat neemt niet weg dat er bij de autoriteit geen melding van de klacht moet worden gedaan.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!