Bromfietser tiende verkeersdode

De 23-jarige bromfietser Eric Hardy is op maandag 14 maart in het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding in de avond van zondag 13 maart. De politie van Meerzorg kreeg op zondag 13 maart de melding van een aanrijding op de Oost-West verbinding ter hoogte van kilometer 2 tussen twee bromfietsers. De veroorzaker Vishnu P. kwam vanuit een inrit op de rijwielstrook zonder rekening te houden met andere voertuigen en reed ook nog de verboden richting op. De veroorzaker die met zijn vriendin op zijn bromfiets zat kwam in frontale botsing met de andere bromfietser. Alle drie raakten zwaar gewond en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis. De verkeersslachtoffers werden allen ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting. Eric kwam maandagmorgen vroeg te overlijden. De veroorzaker en zijn meerijder zijn nog opgenomen in de ziekeninrichting. De barometer is met het overlijden van Eric gestegen naar tien.
(KPS)

error: Kopiëren mag niet!