Moeder en baby verkoold bij brand te Albina

De politie van Albina heeft maandagochtend twee verkoolde lijken, van een vrouw en een baby uit een pand verwijderd. Omstreeks 03.30 uur hoorde de sterke arm van Albina een knal. Volgens de politie was dit niet normaal waarna zij poolshoogte namen. Tot hun schrik zagen de agenten niet ver van de politiepost aan de Gouverneurstraat twee winkelpanden annex woningen in brand stonden. Uit het eerste pand werd werden er twee lijken verwijderd. De gewestelijke politie commandant, George Randjitsing, zegt dat er tot nu toe twee lijken zijn aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat er nog twee anderen personen bij deze brand zijn omgekomen en waarvan de stoffelijke resten nog in het pand liggen. De politie kan op dit moment de lijken nog niet identificeren omdat de huisgenoten naar de Franse kant zijn vervoerd voor medische hulp.

error: Kopiëren mag niet!