Man probeerde drugs en telefoon via afvoerbuis binnen te smokkelen

Jaswant T. heeft vrijdagavond rond 21.30 uur geprobeerd om via de afvoerbuis van het cellenhuis van Nieuw Nickerie een mobiele telefoon en drugs naar binnen te smokkelen. Een alerte politieman heeft de verdachte op heterdaad betrapt en hem ter zake aangehouden. De politieagent was bezig het cellenhuis te controleren toen hij op een bepaald moment een beweging zag bij de afvoerbuis. Deze politiefunctionaris heeft op zijn beurt de overige collega’s gealarmeerd, waarna zij terstond uit het gebouw zijn gerend. De regiocommandant van West, hoofdinspecteur van politie Widjaikoemar Oedit, zegt dat de politie de verdachte in een hurkende houding heeft aangetroffen. De verdachte was bezig de goederen naar binnen te duwen via de afvoerbuis. De politie heeft op de verdachte een hoeveelheid marihuana, een paar pitjes cocaïne, een mobiele telefoon met bijbehorende oplader en een kwart fles whisky, aangetroffen. Deze spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De 33-jarige verdachte Jaswant T. is in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!