Gewelddadige rovers bezorgen slachtoffer kapotte voortanden

Drie gewapende criminelen hebben vrijdagavond rond 20.00 uur een gewapende overval gepleegd in een carwash annex woning aan de Martin Luther Kingweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de rovers met hun wagen naar de carwash gingen. Op een gegeven moment haalde één van hen een vuistvuurwapen tevoorschijn. Onder bedreiging werden twee slachtoffers gesleurd naar de woning, alwaar zij beroofd zijn van SRD 3.800. Bij deze overval zijn de daders overgegaan tot geweld. Één van de slachtoffers heeft als gevolg van de mishandeling drie kapotte voortanden. Het tweede slachtoffer vertoont een zwelling aan zijn voorhoofd en het derde slachtoffer, dat binnen lag te slapen, is ongedeerd gebleven. Volgens de slachtoffers heeft de gewapende rover de twee benadeelden met de kolf van het wapen geslagen in het gelaat. Na de daad zijn de rovers met medeneming van de buit weggereden in hun wagen, die zij zogenaamd hadden gebracht om te wassen. De politie van Livorno is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!