Hooghart: ‘Rijke mensen creëren schaarste en onzekerheid’

Ronald Hooghart, voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), zegt te doen te hebben met de bevolking die moeilijke tijden meemaakt. De situatie waar niet alleen de lansdienaren maar de totale bevolking mee worstelt, knaagt aan het welzijn van de mensen. Suriname heeft niet voor alles een pasklare oplossing. “Het leven kent helaas hoogtepunten en dieptepunten, wij moeten trachten om oplossingen te vinden om uit de moeilijke tijden te komen. Het samenwerken kan veel beter, wij blijven elkaar negatief beïnvloeden”, jammert de vakbondsleider/parlementariër. Hij is niet te spreken over de inhaligheid van de “rijke mensen” die kunstmatig schaarste en onzekerheid creëren en ‘het volk doen lijden’. “Onder de rijke mensen tref je ook politici aan, die niet denken aan een beter leven helpen bewerkstelligen voor het overgrote deel van de bevolking, de arme mensen”, stelt de parlementariër.

error: Kopiëren mag niet!