Distributeur Digicel beroofd van SRD 30.000 en belkaarten

Een distributeur van Digicel NV is maandagmiddag overvallen aan de Carmen Jankiestraat, een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg. Volgens verklaring van het slachtoffer reed hij over de bovenvermelde straat. Op een gegeven moment werd de distributeur door zes criminelen, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen, tot stoppen gedwongen. De rovers maakten een tas met daarin SRD 30.000 en een onbekend aantal opwaardeerkaarten buit. Het slachtoffer werd op de zitting van de bestuurderskant van zijn voertuig beplakt met plakband. Na de daad zijn de criminelen weggereden in hun vluchtauto. Een voorbijganger die op dat moment langsreed, merkte dat het voertuig van de benadeelde dwars op de weg was geparkeerd. De voorbijganger stopte en vroeg de benadeelde wat er aan de hand was en waarom hij zijn wagen zo had geparkeerd. Later merkte de voorbijganger op dat de man vastgeplakt was op de zitting van zijn auto en dat hij kort te voren was overvallen. Het slachtoffer werd bevrijd en heeft toen de politie ingeschakeld. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte ter zake opgenomen. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!