Fly All Ways doet ook St. Maarten aan

Vliegmaatschappij Fly All Ways heeft na Barbados, van 25 tot 28 februari ook St. Maarten aangedaan. De prijs van de eerste tickets was $ 390. Volgens de geluiden uit het veld is de prijs van deze tickets aan de goedkope kant. Directeur Amichand Jhauw geeft aan dat de vliegmaatschappij zowel reguliere als chartervluchten zal uitvoeren naar het land. Het ligt in de bedoeling dat Fly All Ways één tot twee keren per week naar St. Maarten zal vliegen. De vluchten zullen niet rechtstreeks naar St. Maarten worden uitgevoerd. Er zullen tussenstops worden gemaakt met St. Maarten als eindbestemming. De route wordt nog bekendgemaakt.
Het netwerk van Fly All Ways strekt zich van het Caribisch gebied tot Brazilië. De missie van Fly All Ways is de nummer één vliegmaatschappij in de regio te worden. Het voornaamste doel van de maatschappij is door middel van luchtverbindingen inkomsten te genereren. Jhauw geeft aan dat al de prijzen van de vliegmaatschappij tussen de $ 200 en $ 600 liggen. De prijs van het ticket was geen actieprijs. Het is een reguliere prijs. Jhauw zegt nog niets over andere routes. Voor de vluchtuitvoering worden er twee Fokkertoestellen ingezet, met elk 80 zitplaatsen. De thuisbasis van de vluchtuitvoeringen is de Johan Adolf Pengel Luchthaven.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!