Bond Regionale Ontwikkeling roert zich

De Bond van Personeel bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling, onder voorzitterschap van Glenn Swamipersad, bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat er sprake is van een groeiende ontevredenheid onder de leden. Er zijn veel zaken die de aandacht vragen, maar vooral de bevorderingen van ambtenaren die lang op zich laat wachten, zorgen voor ergernis onder de leden.
Het bondsbestuur, onder druk gezet door de leden, is doende om standpunten van de om en bij 1700 leden te inventariseren als voorbereiding op de algemene ledenvergadering in de eerste helft van maart. ‘Niet alleen leden van de bond worden benadeeld door de wijze waarop de leiding van het ministerie omgaat met de belangen van het personeel. Regionale Ontwikkeling heeft meer dan 3000 ontevreden ambtenaren. Niet alleen het uitblijven van bevorderingen zorgen voor spanning, er zijn meerdere knelpunten die voor onrust zorgen. Om de ernst van de situatie te benadrukken, wordt de aanstaande algemene ledenvergadering onder de vlag van de CLO gehouden’, aldus Swamipersad.

error: Kopiëren mag niet!