Man stak ander en likte het bloed

De politie van Latour ontving op donderdag 18 februari een melding betreffende een steekpartij in hun politieverzorgingsgebied. Uit het onderzoek blijkt dat de 34-jarige verdachte, S.J. op die bewuste dag ruzie kreeg met zijn nicht. Hij heeft daarbij zijn nicht mishandeld. Een neef die de verdachte probeerde tegen te houden werd verwond met een mes aan zijn kaak. Het bloed dat uit de verwonding sijpelde heeft de verdachte gelikt en doorgeslikt. Na de steekpartij was hij voortvluchtig. Het is de politie van Latour, in samenwerking met de Regio Bijstandsteam van Paramaribo, gelukt om de verdachte op woensdag 24 februari in de kraag te vatten. Hij werd op zijn werk aangetroffen en aangehouden. De verdachte is ter zake poging moord, poging doodslag, zware mishandeling, mishandeling en vernieling van een mobiele telefoon in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!