17-jarig meisje wordt vermist

De ouders van een minderjarig meisje hebben dinsdag 16 februari 2016 aangifte ter zake vermissing gedaan op politiepost Kwatta. Op maandag 15 februari is de 17-jarige Suraisa T. omstreeks 07.00 uur ’s morgens van huis vertrokken om naar school te gaan. Tot heden is ze niet huiswaarts gekeerd. De ouders maken zich enorm zorgen over hun dochter. Het meisje is slank van postuur, heeft lang zwart sluik haar en haar lengte is ongeveer 1.55 meter.
Dagblad Suriname heeft de informatie dat het slachtoffer vermoedelijk met een volwassen man van Nickerie is weggelopen. De ouders van het slachtoffer hebben intussen al contact gemaakt met de ouders van de jongen. Echter blijkt dat de ouders niet met hun zoon bemoeien. Ook de politie van Nickerie is op de hoogte gesteld over deze zaak. Op die bewuste dag was de 17-jarige gekleed in haar blauw schooluniform. De politie doet een dringend beroep op de samenleving om contact te maken met de politie indien zij het slachtoffer ergens ziet of weet waar zij woonachtig is nu.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!