C-47 vergadert met lidbonden

De Progressieve Vakcentrale C-47 onder leiding van Robby Berenstein heeft op 26 februari een vergadering met de lidbonden op het programma staan. Er zal verslag worden gedaan omtrent de onderhandelingen met de regering om onder andere te komen tot heffingskorting op de loonbelasting, er zijn in totaal 20 onderwerpen die met de regering worden besproken. De vakcentrale heeft geen vrede met het tempo waarmee de overheid zich beweegt, “het duurt allemaal te lang. De loontrekkers kunnen de druk van de economische crisis niet meer aan.
Voorzitter Berenstein zegt dat tijdens de komende vergadering er goed nota zal worden genomen van de problemen waarmee de lidbonden en hun leden worstelen. In samenspraak zal de verdere onderhandelingsstrategie worden bepaald en zullen instructies worden gegeven aan de leden.

error: Kopiëren mag niet!