15-jarige aangehouden wegens aanranding 11-jarig meisje

De politie van Albina heeft zondag de 15-jarige Martino M. aangehouden. Deze verdachte heeft een 11-jarig meisje betast. Uit het onderzoek blijkt dat de 15-jarige jongeman in een winkel was, terwijl het 11-jarig meisje ook daar was. Bij die gelegenheid heeft hij haar over haar hele lichaam betast. Het slachtoffer stribbelde tegen, maar de verdachte ging toch door met zijn strafbare daad. Iemand die op dat moment ook in de winkel was, heeft de handelingen op de camerabeelden van de winkel gezien. Hij heeft de jongeman toen tot orde geroepen. Echter gaf deze geen gehoor en begon danig te keer te gaan, waardoor omstanders de politie hebben ingeschakeld. De sterke arm is na de melding ter plekke geweest en heeft het beeldmateriaal bezichtigd. Hierna werd de verdachte ter zake overgebracht naar het bureau. Hij is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De kleding van het slachtoffer was door de handeling van de jongen gescheurd. In het belang van het verder onderzoek is de verdachte overgedragen aan Opa Doeli.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!