Woning in Coronie afgebrand

Zondagmiddag is een woning afgebrand in Coronie. Dit is de eerste brand van het jaar in het kokosdistrict. De brandweer van het district kreeg omstreeks 13.00 uur melding van de plaatselijke politie dat er een woning aan de Gouverneurstraat in brand stond. Ter plaatse aangekomen, bleek dat een houten laagbouwwoning reeds in lichterlaaie stond. Het huis werd door één persoon bewoond. Volgens de bewoner kwam hij kort tevoren thuis. Hij nam een rooklucht waar in de woning. Hij maakte vervolgens de deur van zijn slaapkamer open en zag tot zijn schrik een enorme rookontwikkeling. Naar zijn zeggen begon hij meteen het huis te ontruimen, terwijl omstanders de politie op de hoogte stelden. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning was niet tegen brand verzekerd. Het huis is compleet met inboedel afgebrand. Ook een grijs gelakt voertuig van het merk Toyota Vista, dat in de garage was, werd verwoest door de vlammenzee. De brandoorzaak is vooralsnog niet bekend. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!