Ambassadeur Prom brengt beleefdheidsbezoek aan minister Dikan

Ambassadeur Prom brengt beleefdheidsbezoek aan minister Dikan2Ambassadeur Michel Prom van Frankrijk heeft gistermorgen een beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. Dikan benadrukte in dit gesprek de goede betrekkingen die tussen onze beide landen bestaat en waarbij het ministerie van Regionale Ontwikkeling onder meer een significante rol vervult op het gebied van rurale ontwikkeling in de grensdistricten Marowijne en Sipaliwini. Ambassadeur Prom ziet graag dat dit jaar nog de reeds geïdentificeerde projecten in dat verband worden opgepakt, daar de timing goed is. De hoogwaardigheidsbekleders zullen op korte termijn de verdere stappen tot concretisering van de projecten nader bespreken. In het bijzonder zal het model van ontwikkelingscentra in het binnenland hoog op de agenda staan.

error: Kopiëren mag niet!