Criminelen beroven vrouw na autopech

Zondagmiddag rond 15.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op de kruising van de Nieuw Zorgweg en de Hiraweg. Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder van een voertuig, een dame, op de boven vermelde kruising te kampen had met een lekke band. Zij stapte uit haar wagen om te kijken wat er precies aan de hand was. Op dat moment stopte een voorbij rijdend grijs gelakte voertuig met daarin twee personen. Een van hen stapte uit en rukte terstond haar halsketting en tas met inhoud weg. Na de daad reden de daders volgens het slachtoffer de Nieuw Zorgweg in. De politie van Santo Dorp werd ingeschakeld. Zij hebben de aangifte ter zake opgenomen en de signalementen van de daders. De politie heeft tot nog toe de verdachten niet kunnen aanhouden. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de daders.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!