Bond luchtverkeersleiding heeft nieuw bestuur

De Surinam Air Traffic Controllers Association (Satca) ook wel bekend als de bond van de luchtverkeersleiding van Suriname, heeft sinds kort een nieuw bestuur. Op vrijdag 29 januari werden er bestuursverkiezingen gehouden en het bestuur onder leiding dan wel voorzitterschap van Manodj Ramparichan werd bij acclamatie gekozen. De ondervoorzitter is Genaro Alpin. Het bestuur van de bond bestaat verder uit de leden Shaktipersad Goerdat (secretaris), Shahindredath Rambali (penningmeester), Radjan Phalai (tweede secretaris), Jozef Khoesial en Arshad Soebhan.
Ramparichan neemt over van Clyde Sabajo, die enkele jaren leiding heeft gegeven aan de Satca. Het nieuw bestuur maakt zich onder andere sterk voor verbetering van de werkomstandigheden van het personeel. Ondervoorzitter Alpin geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat er op 12 februari een kennismakingsgesprek is gepland met Faizel Baarn, het hoofd van de dienst.

error: Kopiëren mag niet!