Aanrijding oorzaak stroomstoring Livorno

ebssssDe NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geeft aan dat de Beekhuizenweg, Pt. Paltan Tewarieweg, 2e Dwarsweg, 4e Dwarsweg, gedeelte van de Martin Lutherkingweg tussen de Menckendamweg, de Nieuwe Grondweg, Monplasirweg, Mohabirproject, Welegdacht a, Hariepersadweg, Tjon a Kiet weg, Warakoeweg, Joemratieweg hedenmorgen rond 08:48 uur zonder elektriciteit kwamen te zitten. De 12 kV lijn van de Livornoweglijn was getript. Een mastaanrijding was hier de oorzaak van. Om 10:07uur is de Livornoweglijn gedeeltelijk onder spanning gebracht.
De stroomonderbreking kan nog niet in zijn geheel worden genormaliseerd, omdat mast WA-21 (de aangereden mast) moet worden uitgewisseld. Een gedeelte van de Welgedacht A (tussen PW-99 en WA-55) blijft dus gestoord. Op de EBS-website vindt u de gebieden die door deze lijn worden gevoed. De EBS doet nogmaals een beroep op weggebruikers, zuinig om te gaan met de infrastructuur van de EBS, om zo te voorkomen dat burgers onnodig elektriciteit moeten ontberen. De EBS biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief.

error: Kopiëren mag niet!