Wittenbergbrug gesloten voor herstel

Herstel werkzaamheden Wittenbergbrug1
Herstel werkzaamheden Wittenbergbrug4
Herstel werkzaamheden WittenbergbrugHaukes Constructions NV voert herstelwerkzaamheden uit bij de Wittenbergbrug aan de Meursweg. Het herstel van de aansluitingshellingen van de brug duurt van maandag 01 februari tot en met donderdag 04 februari en dinsdag 09 februari tot en met vrijdag 12 februari 2016 en wel van 07.00 uur tot 17.00 uur. De brug is op deze tijdstippen gesloten voor weggebruikers. De aansluitingshellingen aan de brug vertonen sedert vorig jaar zware verzakkingen met instortingsgevaar. Haukes NV heeft in voorbereiding op de werkzaamheden nu al 2 maanden een hulpbrug geconstrueerd op één rijbaan van de brug. Het ministerie van Openbare Werken doet er alles aan om het ongerief ter plaatse tot een minimum te beperken.

error: Kopiëren mag niet!