Weer supermarkthouder overvallen

Haast elke dag worden supermarkthouders c.q. winkeliers slachtoffers van gewapende roofovervallen. Woensdagavond hebben criminelen een supermarkt aan de Prinsenstraat tot hun doelwit gemaakt. Twee mannen gingen de zaak binnen. Op een gegeven moment heeft een van de daders de winkelier en de twee anderen de vrouw van de winkelier vastgehouden. De rovers probeerden het geld uit het kasregister weg te nemen. Bij die gelegenheid heeft de winkelierster een van de rovers geduwd. Zij raakten verwikkeld in een worsteling. De daders waren fysiek sterker dan de twee slachtoffers. De winkelier en zijn vrouw hebben elk verwondingen opgelopen vanwege de worsteling. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de winkelierster dat zij op dat moment in de zaak waren toen de criminelen de zaak binnen traden. De daders waren ongewapend en hebben de slachtoffers die terug vocht slagen toegebracht. De buit betreft de dagopbrengst van SRD 3000,- en onbekend aantal opwaardeerkaarten. De politie van Nieuwe Haven is ter plekke geweest voor onderzoek. De benadeelde geeft aan dat drie mannen de daad hebben gepleegd. Twee waren in de zaak en een stond buiten de winkel op de uitkijk.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!