EBS heeft een nieuwe rvc

Nieuwe rvc van de EBS: vlnr. Darmdew Chotkan, Kathleen Kraag-Brandon, Patrick Peneux,Sharmila Dwarka,en Ronald Pansa
Nieuwe rvc van de EBS: vlnr. Darmdew Chotkan, Kathleen Kraag-Brandon, Patrick Peneux,Sharmila Dwarka,en Ronald Pansa
Patrick Peneux MSc is de nieuwe President Commissaris van de N.V. Energiebedrijven Suriname. De nieuwe Raad van Commissarissen (rvc) bestaat verder uit mr. Kathleen Kraag-Brandon, (plaatsvervangend voorzitter), drs. Sharmila Dwarka (secretaris), mr. Darmdew Chotkan (lid) en Ronald Pansa, B-Tech (lid). Afgelopen zondag vond de installatie plaats in het bijzijn van de nieuwe EBS directie en de minister van Natuurlijke Hulpbronnen. De vorige RVC onder leiding van Ir. Iwan Krolis heeft 5 jaar aangezeten en zal de opgedane kennis ten dienste stellen van de nieuwe voorzitter.

error: Kopiëren mag niet!