‘We zijn moe’ op 12 en 13 februari weer op straat

We zijn moe’ op 12 en 13 februari weer op straat2
We zijn moe’ op 12 en 13 februari weer op straat4
We zijn moe’ op 12 en 13 februari weer op straat5
We zijn moe’ op 12 en 13 februari weer op straat1De groep in protest ‘We zijn moe’ was in het weekend weer fysiek actief. Het lag in de bedoeling dat de mobilisatie zwaarder zou zijn dan de voorgaande keren. Dat lukte ook. Zelfs vanuit de districten, waaronder Nickerie als grootste groep, kwamen burgers de groep ondersteunen. Op dag 1 waren er ongeveer 30 lopers, exclusief de senioren die bij de fontein bleven zitten. Op dag 2 waren er bijkans 120 lopers, exclusief senioren. Volgens Curtis Hofwijks, trekker van de groep, zijn deze laatste 2 dagen een groot succes geweest. De groei van de groep is volgens hem duidelijk te merken. Het enige waar nog aan moet worden gewerkt, is het logistieke gedeelte. Volgens Hofwijks had in het begin een aantal bedrijven toezeggingen gedaan voor materiaal en ondersteuning in verschillende vormen. Dit werd vanwege rancune bij vele bedrijven ingetrokken, meent Hofwijks. ‘Wij zien dit als een les en hebben eruit geleerd’, zegt hij. De groep is op 12 en 13 februari weer op straat.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!