Vier verdachten met valse biljetten aangehouden

De afdeling Kapitale Delicten heeft in de periode november 2015 en januari 2016 zeven verdachten aangehouden met valse bankbiljetten. De verdachten gebruikten de biljetten om betalingen te verrichten. Vier van deze verdachten zijn in verzekering gesteld. Bij de politie hebben meerdere mensen zich aangemeld die vals geld hebben ontvangen. Het gaat hierbij om winkeliers en ten minste 1 cambiohouder die benadeeld zijn geworden door deze bende. Bij de verdachten zijn er vervalste Euro bankbiljetten in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat er meerdere benadeelden zijn. De politie roept een ieder op die vals geld heeft ontvangen om aangifte te doen. Bij het doen van transacties in welke valutasoort dan ook dient u alert te zijn. Indien u het idee heeft dat het om vervalst geld gaat, accepteert het dan niet. U kunt te allen tijde telefonisch contact opnemen met de afdeling kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645; 403252 of 402736. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!