Oedayraising Varmaschool hervat lessen

Volgens de directrice van de Oedayraising Varmaschool heeft de school haar deuren gisteren weer geopend en de lessen hervat. De school is woensdag gesloten geweest vanwege het feit dat enkele leerlingen op dinsdag aldaar in trance raakten en sommigen gewelddadig gedrag vertoonden. De politie was aanwezig op school samen met twee vertegenwoordigers van het ministerie en het hoofd van Bureau VOJ. Ten overstaan van hen, de leerkrachten en leerlingen zijn de kasten leeggehaald. Dit werd noodzakelijk geacht, omdat de in trance geraakte kinderen naar een kast wezen en verklaarden dat “dat ding” in die kast zit. De leerlingen mochten gisteren zichzelf ervan vergewissen dat er niets in de kasten verborgen was. Momenteel is het onderzoek achter de rug. Verder moet er nog het een en ander besproken worden, aldus de directrice. Echter zal de school haar taak van lesverzorging voortzetten.

error: Kopiëren mag niet!