Deel dienstwapen politieman gestolen

De politie van Keizerstraat heeft zondagmorgen een aangifte opgenomen van een politieman, te werk gesteld op Richelieu. Hij verklaarde bij de politie dat hij zijn vuistvuurwapen in zijn wagen had achtergelaten. Voordat hij zijn dienstwapen onbeheerd in de wagen achterliet, had hij het eerst losgegooid en in delen verspreid, en daarna bewaard. Volgens verklaring van de agent moest hij zijn vrouw gaan afhalen van het werk. Toen de politieman na ruim een uur terugkwam, merkte hij dat in zijn wagen was ingebroken. Hij controleerde zijn wagen en bleek dat de kast van het dienstwapen, welke hij in het handschoenenvakje had bewaard, er niet meer was. Behalve het deel van het wapen zijn ook de autodocumenten meegenomen. Dagblad Suriname heeft de informatie dat deze agent toestemming had om zijn vrouw van het werk af te halen. Dit mocht hij doen in zijn diensttijd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!