Breaking News: Somohardjo uit DNA-vergadering gezet

De politie zet PL-voorzitter Paul Somohardjo uit de zaal (foto: DBSuriname)
De politie zet PL-voorzitter Paul Somohardjo uit de zaal (foto: DBSuriname)
Pertjajah Luhur-voorzitter Paul Somohardjo is zojuist uit de vergadering van de DNA gezet. DNA-voorzitter vond dat Somohardjo de orde verstoorde en heeft de politie assistentie gevraagd om Somohardjo uit de zaal te zetten.
De PL-topman wilde uitleg van de DNA-voorzitter over een eventuele geknoei van de authentieke fractielijst, waarin in eerste instantie de dissidenten Sapoen en Chitan niet voorkwamen. Maar in de rechtszaak haalde de advocaat van de tegenpartij een authentieke stuk, met de namen van Sapoen en Chitan op de lijst.
Simons vond dat een kwestie van de rechtszaal niet in de DNA besproken kan worden. Volgens haar zijn de dissidenten leden van de PL.
Somohardjo werd woest. Zelfs Ronnie Brunswijk kon hem niet bedaren. Uiteindelijk koos Simons hem uit de zaal te zetten.

error: Kopiëren mag niet!