Tiener blaast 740 microgram bij verkeersongeval

De 19-jarige Ravinesh E. veroorzaakte op zondag 24 januari een aanrijding aan de Nieuw Weergevondenweg. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Ravinesh reed over voornoemde weg. Ter hoogte van de Soekdeiweg verloor hij de controle over de besturing van het voertuig. Hij reed daarbij een stilstaand voertuig aan, hij raakte van de weg en belandde op een balkon van een woning.
Het stilstaande voertuig rolde door de slag enkele meters verder en kwam tegen een schutting aan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De materiële schade is wel aanzienlijk.
Het rijbewijs van Ravinesh is ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor een blaastest. Hij blies 740 microgram uitgeademde alcohollucht. Na te zijn ontnuchterd mocht Ravinesh naar huis. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!