Autobestuurder zware aanrijding voortvluchtig

Autobestuurder zware aanrijding voortvluchtig 1
Autobestuurder zware aanrijding voortvluchtig 2Een aanrijding heeft in de nacht van maandag op dinsdag 26 januari plaatsgevonden op kruising van de Saramaccastraat en Prinsenstraat tussen een auto en een bromfietser. De bromfietser met een duorijder reed op die bewuste avond over de Saramaccastraat komende vanuit de richting van de Zwartenhovenbrugstraat gaande in de richting van de Ladesmastraat.
De autobestuurder heeft bij het beschrijven van de rechtse bocht naar de Ladesmastraat geen voorrang verleend aan de bromfietser, met als gevolg de botsing. De bromfietser en zijn duorijder raakten gewond. De duorijder was niet aanspreekbaar, zegt de PR-afdeling van de politie. Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden met de bromfiets die nog aan de onderzijde vastzat. Hierbij liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. Een andere autobestuurder die het geval zag, zette een achtervolging in. Het gelukte hem om de doorrijder op de kruising van Gravenberchstraat en Albergastraat klem te rijden. De bestuurder heeft toch kans gezien om te vluchten. De politie van Nieuwe Haven heeft de voortvluchtige verkeerscrimineel nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!