Gewelddadige man viel politie aan met houwer

De politie van Saramacca is zondag uitgerukt voor een geval, waarbij een man vernielingen zou hebben aangericht bij iemand anders. De sterke arm ging thuis bij de verdachte om hem hierover aan te spreken. Toen de politie thuis bij de verdachte arriveerde, trok deze een houwer om de politie aan te vallen. Hij deed daarbij ook bedreigende uitlatingen tegen de politiemannen. Ook heeft hij geprobeerd een politieman met de houwer aan te vallen en om hem daarbij kapverwondingen toe te brengen. Het gelukte de politie om de driftkop ter zake aan te houden en hem in de boeien te slaan. De geweldenaar werd overgebracht naar het bureau. De 52-jarige verdachte, W.G., is ter zake poging doodslag en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!