Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd

De politie van Houttuin heeft op donderdag 21 januari het rijbewijs van Ramdat O. (73) ingevorderd. De man veroorzaakte op maandag 18 januari, met zijn personenauto, een aanrijding met een andere voertuig op de kruising van de Martin Luther King- en de Tout Luit Faut Middenweg. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Ramdat over de Tout Luit Faut Middenweg reed. Op voornoemde kruising verleende hij geen voorrang aan het verkeer over de Martin Luther Kingweg en reed een andere auto aan. De chauffeuse van dit voertuig liep verwondingen op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Het slachtoffer werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, maar is inmiddels ontslagen. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol.

error: Kopiëren mag niet!