Dc Miranda haalt alle machines terug

Districtscommissaris Jerry Miranda vindt dat men niet alles moet linken aan politiek. Zo reageerde de dc op berichten dat er een probleem zou zijn met assemblee lid Ronnie Brunswijk omtrent twee graafmachines. Uit berichten is vernomen dat de Abop-voorzitter twee graafmachines zou hebben geleend die eigenlijk bestemd zijn voor werkzaamheden betreffende het commissariaat in Marowijne. “Dit is geen politieke zaak”, beklemtoont Miranda. “Ik zie een ondernemer die de machines in huur had. De graafmachines zijn door mijn voorgangers uitgehuurd aan Brunswijk voor werkzaamheden. Brunswijk heeft zich alleen niet gehouden aan de afspraak van levering. Bij mijn aantreden als waarnemend dc van het gebied heb ik een evaluatie gehouden van de zaken en gevraagd aan een ieder en niet alleen Brunswijk, om alle machines die in het veld zijn, terug te leveren aan het commissariaat.” Het was de bedoeling dat op maandag de machines weer op het commissariaat moesten zijn waar de dc het een en ander wilde bekijken. Op maandag waren de machines nog niet geleverd, waarbij de dc ertoe over is gegaan de machines te laten ophalen. “Regels zijn regels en we houden ons aan de regels. En Brunswijk heeft daarna zonder slag of stoot de machines afgeleverd”, zegt Miranda. De dc zegt er niet te zijn om met ondernemers te vechten, wie het ook mag zijn.
De dc uit het ressort Noord-Oost is momenteel flink in de weer. Niet alleen heeft de dc onder zijn beheer het commissariaat Noord Oost, maar ook neemt hij waar in het district Marowijne. Dat houdt in dat hij enkele dagen per week in Marowijne zal zijn. Momenteel moet elke dc in zijn of haar gebied ook de voorlichtingscampagne met betrekking tot Zika overzien. Volgens de dc weet een ieder die hem kent dat hij dit werk heel goed aankan. “Als ik het niet aankon, zou ik dit werk niet op mij nemen en zolang ik het kan doen, doe ik het”, aldus dc Jerry Miranda. Aan de bevolking merkt de dc wel dat men een beetje orde wil.
De dc blijft ook verantwoordelijk voor Paramaribo Noord-Oost en zal werkzaamheden in Paramaribo niet verzaken. Zo is er vanaf 19 januari aan alle billboardhouders die hun billboards hebben geplaatst in het ressort Noord-Oost, gevraagd zich te laten (her) registreren op het commissariaat. De houders dienen een kopie van hun vergunning mee te nemen.

error: Kopiëren mag niet!