Geschoten op woning Hasnoeweg

De gepensioneerde Carlo deed woensdagmiddag rond 17.00 uur aangifte bij de politie van Houttuin. Volgens verklaring van Carlo had hij op dat moment visite thuis, aan de Hasnoeweg. Hij hoorde op een gegeven moment een knal en kort daarna ging een ruit aan diggelen. Het glaswerk van een raam is kapot geschoten. Ook zijn er goederen in de woning vernield. Carlo snelde zich naar die ruimte en zag een projectiel in zijn woning. Het bleek een kogel te zijn. Iemand had op zijn woning geschoten. De ingeschakelde politie van Houttuin is ter plekke geweest voor onderzoek. In het belang van het verdere onderzoek is het projectiel in beslag genomen. Carlo maakt zich zorgen, omdat het afgevuurde schot iemand kon hebben geraakt. De politie heeft na observatie een beeld vanuit welke richting het schot is gelost. De schutter is vooralsnog niet bekend. Het verdere onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!