Raymond Hasnoe: “Wij kunnen het alleen maar samen doen en samen oplossen”

De Vereniging van Surinaamse Winkeliers (VSW) is zoals het president in zijn optimistische nieuwjaarsrede heeft aangegeven, ook optimistisch over de ontwikkelingen in 2016. “Wij kunnen het alleen maar samen doen en samen oplossen”, zegt VSW-voorzitter Raymond Hasnoe. “Wij weten wat er in 2015 allemaal is gebeurd. Wij kennen de problemen. Er is behalve de kalenders niet veel veranderd. De status quo blijft het zelfde in 2016”, zegt Hasnoe
Volgens Hasnoe zal de overheid alle ondersteuning moeten krijgen om zaken in goede banen te kunnen krijgen. Surinamers, en vooral ondernemers, zullen volgens hem sowieso optimistisch moeten blijven over de toekomst. “Wij willen in goed overleg met de regering zeker helpen aan het bereiken van oplossingen. Dat is in het belang van ons allen. Men zegt dat het medio 2016 goed komt. Ik hoop ook dat het goed komt”, aldus de VSW-voorzitter.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!