Seksuele uitbuiting van dame uit Hongarije

De 51-jarige Harold D. is zondagavond door de politie van Kwatta aangehouden ter zake mishandeling, bedreiging en verkrachting. Uit de aangifte van een vrouw blijkt dat zij de man in kwestie in Nederland in het jaar 2010 leerde kennen. Zij hadden een relatie met elkaar. De vrouw zat toen in de prostitutie. Zij komt oorspronkelijk uit Hongarije. De man bracht haar naar Suriname en bleef met haar aan de Ramanandweg, een zijstraat van het Garnizoenspad. Deze man heeft momenteel een kind met de vrouw. Volgens verklaring van de vrouw mocht zij nergens gaan en had zij ook geen contact met de buitenwereld. De man bleef haar mishandelen en onder bedreiging werd zij seksueel misbruikt. De man heeft haar zondagavond wederom afgetakeld. De vrouw heeft toen met de Centrale Meldkamer van de politie gebeld. Zij hield het geval aan de politie voor. De politie van Kwatta, die na een poosje ter plekke verscheen, heeft de man op basis van verklaringen van de vrouw aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw seksueel werd uitgebuit en mishandeld. De dader had bovendien haar paspoort afgepakt. In het belang van het verdere onderzoek is de verdachte ingesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!