PLO zal acties overnemen als er geen oplossing komt

Vandaag om 10.00 uur zijn de 48 uren, die de PLO van de actiegroep(bushouders) heeft gekregen om de gesprekken met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme af te ronden, afgelopen. Hierna zal de PLO de actiegroep moeten informeren over de stand van zaken. De actiegroep heeft aan het begin van de 48 uren aangegeven dat er een eenzijdige verhoging van de tarieven zal worden ingevoerd, indien de achterstallige betalingen niet worden uitbetaald.
PLO-voorman John Mahadewsingh zegt dat hij op de hoogte is van dit voornemen van de actiegroep. Mahadewsingh is nog steeds in gesprek met de minister. Volgens hem zal er, zoals de minister hem heeft voorgehouden, een speciale raad van ministers worden belegd om de uitbetalingen zo ver te kunnen krijgen.
“Ik geef de bushouders geen ongelijk. PLO zal achter de jongens staan als er geen oplossing wordt bereikt. Als er een prijsverhoging komt, staan wij 100% achter hen. Er zijn leden die actie voeren, wij zullen de acties gewoon overnemen. De heren kunnen zeggen dat zij een verhoging naar SRD 3 willen hebben. Ik moet dat nog hard maken bij de minister. Die calculatie is al gemaakt”, aldus Mahadewsingh. Het ligt in de bedoeling dat de bushouders vandaag horen wat het resultaat is van de dreiging.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!