Sapoen wil betere toiletfaciliteiten voor toeristen

Assembleelid Raymond Sapoen vindt dat het nu eindelijk tijd wordt dat de regering meer aandacht vestigt op de kleine zaken, die het toerismebeleid van het land kunnen verbeteren. Tijdens de begrotingsbehandeling in De Nationale Assemblee benadrukte de politicus dat verschillende sprekers de kwestie met betrekking tot de verbetering van het toerismebeleid steeds hebben aangekaart. “Opeenvolgende regeringen hebben er verschrikkelijk veel aandacht aan besteed, maar het is hun tot nu toe niet gelukt. Een nationaal masterplan toerisme is op komst en de ook toerismewet is in aantocht. Ook deze regering heeft hoog in het vaandel: toerisme.” Sapoen vindt echter dat wanneer wij als land niet eens in staat zijn om van Zanderij naar Paramaribo openbare toiletten als overheid neer te leggen, wij helemaal niet kunnen praten over een duurzame ontwikkeling van onze toerismesector.
FR

error: Kopiëren mag niet!