Man bij thuiskomst overvallen

Een bewoner van de Kadieweg te Geyersvlijt is woensdagochtend rond 04.00 uur bij thuiskomst, vlak bij zijn voordeur overvallen. “Een crimineel gewapend met een vuistvuurwapen heeft mij van achteren aangevallen toen ik de traliedeur open deed. Ik was samen met een dame. Zij schreeuwde naar mij toe toen zij de rover zag. Op het moment toen ik mij zou omkeren werd ik van achteren aangevallen. Ik heb geworsteld met de dader”, zegt hij. Omdat de dader gewapend was gelukte het hem om zijn halsketting (koningsketting) van 100 gram van 18 karaat goud weg te rukken. Na zijn daad maakte de kettingrover zich uit de voeten. “Samen met de dame in de auto zijn wij de rover achterna gegaan. Op een gegeven moment verloor ik het zicht en zag de rover niet meer”. De benadeelde heeft terstond de politie ingeschakeld. De rover had zijn gezicht bedekt met een zakdoek. Hij had ook een pet op. Het slachtoffer heeft het vermoeden dat de rover door iemand was aangezet. “Ik kom niet al te vaak op dit woonadres. Voor de overval kwam ik van mijn appartement. Daarvoor zaten wij aan de Waterkant. Volgens de benadeelde heeft de ketting een waarde van SRD 15.000,- De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!