Bij verstek veroordeelde Boeroe in de kraag gevat

De bij verstek veroordeelde Angelo, H. alias Boeroe is op zondag 6 december door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. “Boeroe” pleegde in het jaar 2013 een diefstal middels geweldpleging. De verdachte werd aangehouden en in verzekering gesteld. Bij de voorgeleiding werd hij voorlopig in vrijheid gesteld.
Naderhand werd hij bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee (2) jaren. Hij wist zich geruime tijd uit handen van de politie te houden.
“Boeroe” werd op zondag 6 december door de politie in een personenauto gesignaleerd. Bij het zien van de politie probeerde hij zich te onttrekken aan zijn aanhouding en reed met een hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en werd “Boeroe” in de Watermolenstraat klemgereden. Tijdens zijn vluchtpoging ramde hij een elektrische mast. De verdachte werd overgebracht en in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!